Bli den beste deg

Home / Generelt / Jeg ønsker å oppnå…

Jeg ønsker å oppnå…

Hva ønsker jeg å oppnå gjennom dette konseptet, denne hjemmesiden?

Dette er et stort spørsmål som brer seg ut over mange områder, og som kan være vanskelig å svare på. Jeg føler likevel at det er viktig å komme med et tydelig svar på dette, da det er viktig for meg at dere forstår intensjonene mine. Mine tanker berører flere punkter, blant dem finner vi: fysisk form, mentalitet, sosiale egenskaper og inntak av mat.

Grunnen til at jeg trekker frem disse 4 punktene spesielt, er fordi de legger grunnmuren for det som skal ende opp som din helse og ditt liv. De henger alle sammen, og vil i kombinasjon definere hvilken helse vi ender opp med. Alt er relativt fra person til person, og jeg ber dere derfor ta alt med en klype salt. Jeg utfordrer dere heller til å finne ut hva som fungerer for dere. Og dersom dere i det hele tatt klarer å trekke ut noen positive ting fra den kunnskapen jeg ønsker å dele, så er jeg svært fornøyd. Da har jeg lykkes!

Jeg kommer ikke til å gå dypere inn på hvert av punktene i dette innlegget. Hvert punkt dekker så utrolig mange områder, og vil være umulig for meg å oppsummere gjennom et innlegg. Hovedtanken er derimot å dele disse punktene opp i flere underpunkter, som jeg kommer til å snakke om hver for seg. Informasjonen jeg deler kommer til å være basert på personlige erfaringer, samt egnet kunnskap fra nyttige bøker og dyktige forelesere.

Jeg ønsker at flest mulig skal kunne ha det best mulig. Det er dette som betyr noe for meg, og det er derfor alt jeg skriver her kommer med gode intensjoner om at jeg ønsker dere en bedre hverdag.

Jeg ønsker dere med det en fantastisk dag videre 🙂

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<