Bli den beste deg

Home / Generelt / Marked

Marked

Vi har et luksusproblem. Store deler av verden har et luksusproblem ved at tilgangen på det aller meste er et tastetrykk unna. Vi trenger ikke bevege oss lengre enn til dørstokken for å få tak i mat. Vi har tilgang på alt vi trenger, og vi er blitt alt for komfortable i denne rollen – og vi blir mer komfortable for hver dag som går.

Jeg har all respekt for teknologi, dersom den blir brukt på riktig måte. Men vi kan per i dag ta oss selv i å være sosiale, uten å være sosiale. Vi kommer oss fra det ene punktet til det andre, uten å så vidt røre en finger, og vi har en tendens til å ty til usunn mat, selv om vi vet at vi burde spise fisk og magre produkter. Hvorfor?

Dette er bare noen av hverdagens store spørsmål, og jeg ser et enormt forbedringspotensial i dagens samfunn, og dermed en gylden mulighet til å begynne arbeidet for å vinne tilbake det vi har mistet. Markedet er tydelig klar for en endring, og det lønner seg å komme i forkjøpet. Vi står midt i et vaneskifte, der flere og flere begynner å bli mer bevisst på helsen sin. Vi har begynt å legge merke til hva vi får i oss av næring, og fra hvilke kilder. I tillegg til dette registrerer vi også den daglige fysiske aktiviteten vi klarer å presse inn i en ellers hektisk hverdag. Dette er noe vi bør jobbe for å få flere til å gjøre, jeg ønsker derfor å oppfordre alle mine venner og lesere som har tanker om å ville gjøre en forskjell gjennom promotering av fysisk aktivitet og helse, å ta fatt på den oppgaven nå. Tiden er inne, og jeg heier på dere!

I de tre siste innleggene har jeg fortalt dere litt om hvem jeg er, hva jeg ønsker å oppnå og hvilket vaneskifte vi nå står ovenfor. De kommende innleggene vil ikke bli like overordnede. De vil heller rette fokuset mot gledelige innlegg som skal inspirere og motivere dere til å utfordre dere selv. Jeg kan informere om at det blant annet vil bli skrevet om ernæring (anbefalinger, enkle og gode måltider, generell kunnskap), trening (tips, videoer, treningsøkter) og mentalitet (mindset, tankemønster, rutiner), for å nevne noen. I tillegg blir det mer visuelle innlegg med bilder og video.

Jeg gleder meg til å dele kunnskapen min med dere. Stay tuned!

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<