Bli den beste deg

Home / Fysisk aktivitet og helse / Avslutt treningsøkta di med denne finisheren

Avslutt treningsøkta di med denne finisheren

De siste par månedene har jeg begitt meg ut på crossfit-preget trening for første gang i min treningstid. Dette er grunnet at jeg har et utrolig bra Fitness World senter i nærområdet som jeg trener på, hvor vi har tilgang på både kardioapparater, styrkeapparater og et eget crossfit-rom. Jeg har alltid hatt lyst til å prøve crossfit, og det er deilig å endelig få prøve meg litt. Jeg har funnet at enkelte crossfit øvelser egner seg svært godt som en finisher i kombinasjon med annen trening, da det er utmattende trening som virkelig pusher oss til det ytterste. Én av mine favorittøvelser er ved bruk av tau, og i går kjørte jeg en beintøff finisher på styrkeøkten min som jeg har linket nedenfor.

 

 

Her kjører jeg 4 runder intensivt arbeid med 6 ulike varianter av øvelser man kan gjennomføre ved hjelp av tau. Denne finisheren kjøres, som vist i videoen, med 30 sekunders intervaller på hver av øvelsene, og 45 sekunder pause mellom hver øvelse.

Denne treningen er så intensiv og tung, at det vil ikke ta lang tid før du gisper etter luft. Dog, på den positive siden finner vi denne finisheren ekstremt effektiv. Den er absolutt å anbefale, og jeg håper så mange som mulig av dere tar utfordringen!

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<