Bli den beste deg

Home / Generelt / Hvorfor gjør jeg dette?

Hvorfor gjør jeg dette?

Håper alle har hatt en strålende søndag så langt! Tenkte bare jeg skulle gi en liten oppdatering på hvorfor jeg gjør som jeg gjør nå som det har begynt å fylt seg opp med noen faste lesere.

Først og fremst så startet jeg denne hjemmesiden på bakgrunn av et brennende engasjement for å hjelpe andre. Og ettersom interessene mine stort sett finnes innenfor den helsefremmende sektoren, så ble det naturlig for meg å dele informasjon som kan hjelpe dere til å bli en bedre versjon av dere selv, og for å få et friskere liv. I tillegg så ser jeg på dette som en unik mulighet for meg selv til å utvikle meg videre, slik at jeg blir sterkere rustet til å håndtere veien videre, som til info kommer til å bli veldig, veldig lang.

Denne hjemmesiden er ikke for alle, da det må ligge en form for entusiasme til grunne for å finne det jeg skriver av verdi. De denne hjemmesiden derimot er for, er for alle som ønsker å bli den beste mulige utgaven av seg selv, både mentalt og fysisk. For alle som føler at det er noe mer for de der ute, men som de ikke helt har funnet ut av enda. Er du en av disse? Da har jeg gode nyheter: Du har kommet til riktig sted!

Avslutningsvis vil jeg bare takke alle som har fulgt med meg de siste månedene. Deres positive og konstruktive tilbakemeldinger har fungert som drivstoff for denne hjemmesiden, og dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på det. Jeg inviterer dere derfor til å legge igjen en tilbakemelding av hva dere synes er bra med denne siden, samt hva som kan bli bedre og hva som eventuelt mangler som dere føler hadde passet inn. Legg det igjen som en kommentar eller send meg en mail på Bgausetvik@hotmail.com. Dette vil hjelpe meg med å utvikle meg ytterligere og samtidig gi meg muligheten til å nå ut til enda flere.

Er dere interessert i fysisk aktivitet og trenger litt inspirasjon til treningen deres, så kan dere følge meg på instagram. Der legger jeg ut gode øvelser og sammensatte treningsøkter dere enkelt kan gjennomføre både på trening, ute og hjemme.

Ha en fantastisk dag videre, vi sees i morgen! – Bendik!

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<