Bli den beste deg

Home / Generelt / Nyttårsforsett

Nyttårsforsett

God jul og godt nyttår til alle!

Håper dere har hatt en super jul- og nyttårsfeiring, det vet jeg at jeg har hatt – tok meg derfor friheten til hvile og en liten pause fra innleggsbonanzaen som har vært de siste månedene! Nå er jeg tilbake for fullt og vi begynner på naturlig vis med et innlegg om nyttårsforsetter!

Å skrive ned nyttårsforsetter er noe alle med fordel kan gjøre. Dette vil hjelpe oss med å bevege oss fra det ene trappetrinnet og til det neste, dermed vil vi i løpet av et år være nærmere toppen av trappa, dit vi omsider ønsker å ende opp.

Forsettene kan være alt fra trenings- og kostholdsmål, til at man skal gjøre 5 nye skremmende ting som utfordrer deg,- eller presser deg utenfor din egen komfortsone. Det er der vi vokser, og det er der vi vil være så ofte som mulig. I all hovedsak så er nyttårsforsettene her for å utfordre oss, og for å lede oss på riktig vei for at vi skal kunne bli de personene vi ønsker å bli, og for å nå de målene vi ønsker å nå. Hva vil du oppnå? Hvor vil du ende opp? Hva vil gi deg glede? Hvordan skal du komme dit? Hvorfor skal du komme dit? – Dette er alle relevante spørsmål det kan være verdt å spørre seg selv.

Jeg utfordrer,- og råder dere derfor til å skrive ned 10 ting dere selv ønsker å oppnå i løpet av 2017. Det kan være store ting, og det kan være små.

Det viktigste å ha i bakhodet når dere har satt forsettene, er at dere er nødt til å være kontinuerlige. Gi bånn gass hele veien, og ikke bare de første par månedene av året. Det kan være lurt å lage et dokument der dere skriver ned forsettene deres, som dere jevnlig holder dere oppdatert på. Dette bør dere gjøre for å minne dere selv på hva det er dere skal oppnå. For som vi alle vet: ”Out of sight, out of mind..

Jeg gleder meg i vertfall veldig til å ta fatt på nye utfordringer, og det håper jeg dere gjør også 🙂

Ønsker dere en fantastisk start på 2017! – Bendik

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<