Bli den beste deg

Home / Fysisk aktivitet og helse / Hvorfor ta sjanser?

Hvorfor ta sjanser?

Å ta sjanser kan ofte sette oss på prøve, og dermed virke skremmende. Men den eneste grunnen til at det er skremmende, er fordi det er ukjent og nytt. Det er litt ironisk, for hvis vi ser tilbake på en gang der vi lærte noe nytt, satt vi ikke da igjen med en godfølelse etterpå?

Å ta sjanser skal være skremmende. Det betyr bare at vi utforsker nye steder vi enda ikke har vært. Det kjente og kjære er trygt, godt og komfortabelt. Det er ingenting feil med det. Men for å vokse så må vi av og til tre ut av komfortsonen og gripe sjansene vi har tilgjengelige foran oss. For hvis vi setter et helhetlig bilde på dette, så kan vi se på det å ta sjanser som å hoppe fra den ene stenen og til den neste, der målet er å komme seg til andre siden av vannet. Hva finner vi på andre siden av vannet? Der skal vi utforske nye steder, nye muligheter og nye alternativer som kan berike livene våre ytterligere. Vi utvider horisonten.

Derfor må vi tørre å gripe sjansene når de kommer. Har du et nytt jobbtilbud? En ny person som ønsker å finne på noe med deg? Et møte du synes er litt skremmende å ta? Noe du gjerne skulle sagt til noen? Noe du gjerne skulle gjort annerledes?

Ikke nøl! Ta sjansen og finn ut hvordan du håndterer situasjonen etterpå.

Det finnes utrolige muligheter på andre siden av vannet.– Bendik

 

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<