Bli den beste deg

Home / Fysisk aktivitet og helse / Alt dere gjør kommer til å gå i arv!

Alt dere gjør kommer til å gå i arv!

Tro det eller ei, alt vi gjør, tilegner oss og erfarer, blir en del av våre etterkommere.

Våre barn er på mange måter et speilbilde av oss selv, og det er noe jeg tror det er viktig å være klar over for å kunne ta de riktige valgene i hverdagen. Det er gjort forskning på feltet, og resultatene viser at det vi som mennesker gjør, lærer oss og erfarer i dag, kommer til å gå i arv til barna våre. Vår sosiale kompetanse, vår arbeidskapasitet, vår tankegang og helse kommer til å videreføres til neste generasjon. For meg, så er dette i seg selv grunn nok for meg til å ville bli den beste personen jeg kan bli. Det er en enorm motivasjon, for jeg vet at dersom jeg legger inn et godt arbeid for å utvikle meg til å bli den beste utgaven av meg selv, så legger jeg samtidig grunnlaget for at barna mine skal få et godt liv. Dette er selvfølgelig noe jeg ønsker, og det er derfor selvskrevet at jeg skal gi jernet i de kommende årene!

Nå som vi vet dette, så er det klart at barna våre ikke blir fullstendige kopier av oss selv. Dette har vi nok erfart selv også, for vi er jo ikke helt like foreldrene våre. Men med stor sannsynlighet så er vi en ganske lik utgave av hvordan våre foreldre var som personer når de valgte å bli foreldre. Det er spennende å tenke på.

IMG_4582

Grunnen til at jeg har valgt å skrive om dette er rett og slett fordi da jeg først kom over dette konseptet, så var det et lite slag i ansiktet om at, ey, Bendik, det du gjør betyr noe. Om ikke for de rundt deg, så betyr det vertfall noe for de som kommer etter deg. Og det motiverte meg enormt!

Mitt ønske er derfor at dette kanskje kan motivere dere til å gjøre det samme. Helse handler ikke bare om å ha den riktige fasongen, de beste sunnhetsrutinene eller å legge ned flest timer på treningssenteret. Det handler om så mye mer, og dersom dette innlegget kan hjelpe dere til å bedre kvaliteten på livene deres, så vet jeg at det er et tegn på en forbedret helse, noe jeg ønsker for absolutt alle!

Håper dere får en knallbra dag! – Bendik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<