Bli den beste deg

Home / Fysisk aktivitet og helse / Hvorfor vi alltid skal behandle andre med respekt

Hvorfor vi alltid skal behandle andre med respekt

What goes around comes around.

Det er hovedsakelig to ting som skiller seg ut når jeg tenker på det å behandle andre mennesker med respekt. Den første er at det vi slipper ut i universet stort sett kommer tilbake til oss. Dersom vi behandler andre hyggelig og med genuin respekt, så er sannsynligheten nesten helt sikker på at du vil bli behandlet hyggelig og med respekt tilbake. Skulle du mot formodning ikke bli det, så er det ikke verre enn å kutte kontakten med vedkommende. For hvem vil vel gå inn med en åpen innstilling til en annen person, og likevel ikke bli behandlet pent tilbake? Da er det ren bortkastet tid spør du meg. Negativitet og frekkhet bør ikke tolereres uansett korrelasjon med vedkommende, og jeg kan love dere at dere har det bedre foruten den påvirkningen, enn med den.

Den andre tingen som skiller seg ut er at ved respektfull behandling av andre over tid, så øker hele tiden sannsynligheten for at du møter en person som kan hjelpe deg fremover i livet. Det kan ta en dag, en uke, en måned, et år eller 10 år, men det som er helt sikkert er at dersom du ikke hadde behandlet alle rundt deg med respekt, så hadde denne muligheten garantert aldri funnet sted. Spesielt for de som ser etter muligheter i hverdagen så er denne innstillingen key. Du setter deg selv opp for suksess.

Foruten de ovenstående grunnene så finnes det ingen valide grunner for ikke å behandle andre med respekt. Det er en sterk kjerneverdi som bør sitte dypt hos oss alle, og som vi kan videreføre til de kommende generasjonene.

Respekt. Respekt. Respekt. Det er det det handler om, folkens.


God helg – Bendik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<