Bli den beste deg

Home / Generelt / Følg med

Følg med

Hei.

Nå vet jeg at det er lenge siden sist jeg kom med et helserelatert innlegg. Grunnen for dette er rett og slett på bakgrunn av en enorm pågang på personlighetsfronten. Jeg har tatt på meg utrolig mye i det siste og jeg har overvurdert egne krefter, noe jeg har kjent på kroppen.. Jeg ønsker ikke å presse meg ytterligere i denne retningen, og velger i stedet å kun fokusere på skole og jobb en periode.

Jeg vet ikke hvor lang tid det tar, men jeg lover dere at så snart ting roer seg og motivasjonen sniker seg innover meg så er jeg tilbake og deler gode innlegg med dere igjen.

Jeg håper i mellomtiden at dere jobber med dere selv, og tar i bruk kunnskapen jeg har delt i tidligere innlegg.

Ønsker dere en super uke videre! – Bendik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<