Bli den beste deg

Home / Generelt / Vi gønner på!

Vi gønner på!

Nytt design. Nytt motto. Nye innlegg.

Jeg har lenge jobbet med å finne ut spesifikt hva det er jeg ønsker å dele på denne bloggen, og fram til nå så har hovedfokuset ligget på å fremme alle punktene som inngår i det å ha god helse. Frykt ikke, blogginnholdet kommer alltid til å være skreddersydd for å forbedre deres helse, dog, fra og med nå kommer jeg til å tre fram på en litt annen måte. Nå er det spesifikke målet at dere skal bli den beste versjonen av dere selv. Basert på mine interesser og kunnskap så har jeg funnet ut at det er dette som blir den mest naturlige og riktige retningen for meg å gå. Dersom dere finner dette av interesse, les videre!

Innleggene kommer til å ta for seg enkle og gjennomførbare steg vi kan ta i riktig retning for å bli en bedre person enn det vi var i går. Av og til så betyr det at jeg vil skrive om mentale verktøy vi kan ta i bruk, mens andre ganger vil fokuset ligge på fysisk aktivitet og helse. Det mest sentrale jeg ønsker at dere skal ta med dere er at tingene jeg deler og belyser er hverdagslige ting dere kan ta i bruk umiddelbart. Ofte så er det ikke de største stegene som utgjør det beste resultatet. Ofte så er det nettopp de små stegene over tid som vil gjøre dette.

Denne bloggen er for dere som føler at det finnes noe mer der ute. At dere vil mer enn det dere for øyeblikket får til. Denne bloggen er for deg som vil bli en bedre utgave av deg selv, slik at du kan nå ditt fulle potensiale. Hvorfor gå rundt i livet å vite at det finnes noe bedre, og ikke gjøre noe med det? Følg med på denne bloggen, les innleggene, lær og iverksett, og kjenn i hvor stor grad de små stegene fører deg i riktig retning. Kjenn hvor bra livet ditt blir!

Vær ikke redd for å spørre dersom det er noe dere ikke forstår, eller om dere har uavhengige spørsmål, så skal jeg prøve å få svart på de etter beste evne!

Ønsker dere en fantastisk uke! – Bendik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<