Bli den beste deg

Home / Bli den beste deg / Alt til sin tid

Alt til sin tid

Hadde du fortalt meg i dag at jeg skal reise til Bali for å studere personlig trener, hadde jeg vært hundre prosent sikker på at den opplevelsen jeg ville fått, hadde vært fullstendig annerledes fra den jeg hadde når jeg var 20. Da var alt nytt, alt var spennende, jeg visste lite og jeg tok fatt på noe som i mine øyne var et utrolig stort og avgjørende steg. Da koste jeg meg, jeg hadde energi til å gjøre alt, og jeg var uredd for enhver utfordring jeg stod ovenfor. Jeg hadde en åpen innstilling samtidig som jeg var både redd og usikker, men på samme tid klar for alt som skulle møte meg. Sosialiseringen, bekjentskapene, treningen, festene, scooter- og motersykkelturene, opplevelsene og galskapen. Disse tingene hadde stor verdi for meg på den tiden, og jeg var virkelig i alderen der nettopp dette var interessant. Nå, derimot..

Jeg sier ikke at denne opplevelsesferden til Bali ikke ville vært en fantastisk reise for meg i dag. Det jeg sier er at det ville vært en fullstendig annerledes reise i motsetning til den jeg hadde for 3-4 år siden. Nå vet jeg mer, verdiene mine har endret seg, alderen kryper brått innpå (selv om jeg ironisk nok bare er 24), og jeg er mye mer bevisst i valgene jeg tar. Det som stod såpass sterkt for meg på den tiden, er ikke lenger av samme interesse. I dag interesserer jeg meg mer for selvutvikling og opplevelser. Jeg ønsker å gjøre verden til et bedre sted, og jeg ønsker å formidle og utrette noe stort. Tiden for alt jeg ønsket å gjøre når jeg var 20 er forbi. Det skipet har seilt, og det er ingenting jeg får gjort med det nå. Jeg var utrolig nok så heldig å få oppleve denne reisen, og jeg ville aldri vært foruten akkurat den reisen.

Poenget mitt er at alt bør gjøres til sin tid. Hvis du er 20 år gammel, festglad og nysgjerrig, så finnes det ingen god grunn for at du ikke skal gå ut og nettopp gjøre det som skal til for å tilfredsstille disse behovene. For kun om 4 år, sannsynligvis før, så vil ikke disse behovene være av samme interesse. Da har toget gått, og du må vente på det neste for å kunne sette pris på det flotte landskapet og de fantastiske menneskene du møter på veien.

Dersom det er noe du brenner inne med, og som du virkelig har lyst til å gjøre eller oppleve. Gjør det nå, for klokken tikker, og timene går. Det er ikke lenge før muligheten forsvinner. Derfor må du ta tak i det , og aldri se tilbake! Vi skal tross alt leve noe som føles som et langt liv, og i løpet av den tiden er det opplevelsene og reisene som driver oss.

Ønsker dere en deilig dag videre! – Bendik

IG: Bendikgausetvik FB: Bendikgausetvik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<