Bli den beste deg

Home / Bli den beste deg / Lær av forbildene dine

Lær av forbildene dine

Dette innlegget blir kort, konsist, effektivt og direkte. I dag skal vi snakke om forbilder.

Vi har vel alle forbilder vi ser opp til. Vi har vel alle sett opp til noen og tenkt: Skulle ønske jeg var som han eller henne. Men hvorfor la det forbli en tanke? Vi har flere likhetstrekk med forbildene våre enn vi tror. Vi er alle mennesker, vi har følelser, vi har gode og dårlige dager, vi leter etter mening, vi gjør så godt vi kan, vi prøver å nå målene våre. I bunn og grunn er vi helt like. Det er absolutt ingenting som hindrer oss fra å arbeide med oss selv for å bli mer lik forbildene våre.

Poenget med dette innlegget er at jeg vil at det er nettopp det du skal gjøre. Du skal bli mer lik forbildet ditt. Sett deg ned, skriv hva det er som er så fantastisk med dette forbildet, og kartlegg hva det er du kan gjøre i dag som vil hjelpe deg med å bli mer lik denne personen. Hvordan er kroppsspråket? Hvordan er oppførselen? Smiler hun mye? Ler hun mye? Prater hun mye? Trener hun mye? Har hun mange venner? Få venner? Prøv å kartlegg alt forbildet ditt gjør, og speil deretter oppførselen deres.

Det er enkelt, effektivt og gjennomførbart for absolutt alle. – Bendik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<