Bli den beste deg

Home / Bli den beste deg / Husk å lev et liv!

Husk å lev et liv!

Midt oppe i hverdagens oppgaver og utfordringer, stress og press, familie og venner, så må vi huske å leve et liv. Livet er tross alt ikke en gjenbruksvare, og vi får bare en sjanse til å gjøre det beste ut av det.

For et par innlegg tilbake skrev jeg at et menneske lever gjennomsnittlig 80 år, men det er i aller høyeste grad ikke gitt. Du kan bli lam fra beina og ned i morgen, eller du kan bli påkjørt og få hjerneskade i dag. Du kan til og med få mageknip, dra til legen, og få beskjed om at du har tykktarmskreft som har spredd seg til andre organer. Poenget mitt er at det vet vi ikke. Ting som kan snu livet vårt på hodet kan skje når som helst, og når, eller hvis det skulle ramme en av oss, så skal vi i vertfall være helt sikker på at vi ikke angret på noe vi ikke gjorde mens vi fortsatt var friske og raske.

Vi må leve det livet vi ser for oss å leve. Vi må være tøffe nok til å gjøre det vi alltid har hatt lyst til å gjøre. Reis til Afrika og opplev kontinentets fattigdom, dra på jorda rundt reise, prøv ut den nye sporten du alltid har hatt lyst til å bryne deg på, hopp i fallskjerm, flytt til en annen by, start det prosjektet du har drømt om så lenge. Bare GJØR DET! Hvis du er usikker på hva du vil gjøre kan du se for deg at du blir lam i morgen. Hva ville du da angret på at du ikke gjorde?

Dessuten så vil livet ditt bli så mye mer innholdsrikt og interessant hvis du tørr å gjøre disse tingene. Er det en ting jeg vet, basert på alle mine erfaringer, reiser og opplevelser, så er det at å gjøre det du ønsker å gjøre, vil gjøre livet ditt så mye bedre. Det er noe jeg unner absolutt alle. Så ikke nøl, kom deg ut!

Gjør én ting i dag som vil hjelpe deg på veien mot å gjøre det du vil!

Med det ønsker jeg dere en fin dag videre 🙂 – Bendik

Ig: Bendikgausetvikfb: Bendikgausetvik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<