Bli den beste deg

Home / Bli den beste deg / Disse forventningene må vi kvitte oss med!

Disse forventningene må vi kvitte oss med!

Forventningene vi har om at alt skal være så flott og godt, at livet skal være så enkelt, og at alle de minnerike opplevelsene skal komme på løpende bånd. Disse forventningene må vi kvitte oss med!

Livet er absolutt ingen dans på roser, og jo raskere vi forstår dette, jo raskere kan vi ta tak i det, og deretter gjøre noe med det. Vi er alle vår egen lykkes smed, og det er opp til oss selv hvordan vi ønsker at livene våre skal utfolde seg. Enkelte ting kan man selvfølgelig ikke gjøre noe med, fordi ting skjer, og livet skjer. Det vi derimot får gjort noe med, er våre egne forventninger til det livet vi lever.

Hvis du tenker på det, så er det forventningene våre til at ting skal være sånn som vi ser det for oss, som til syvende og sist bestemmer humøret vårt. Dersom du forventer at alle rundt deg skal leve på dine premisser, så vil du alltid ende opp skuffet. Fordi det kommer aldri til å skje. Eller hvis du forventer at vennene dine skal møte opp til tiden, så vil du så og si aldri finne at dette er tilfellet, og dette vil påvirke humøret ditt negativt…

Jeg kan fortelle dere at det å gi slipp på mine forventninger til at alt skal være så flott og fint, og at de rundt meg skal oppføre seg på en måte som passer meg, er noe av det beste jeg har gjort for å heve nivået av hverdagsglede. Dette har jeg praktisert i flere år nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at livet mitt er mye, mye bedre.

Vi er bare mennesker, vi kan ikke styres, og det må vi bare godta. Vi gjør feil, og vi lever på en måte som passer oss. Med konstante forventninger så vil man alltid finne skuffelse, så gi slipp på forventningene og ta i mot den gleden som kommer som et resultat av det.

Ha en strålende dag! – Bendik

Fb: Bendikgausetvik Ig: Bendikgausetvik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<