Bli den beste deg

Home / Bli den beste deg / Setter du pris på dine prestasjoner?

Setter du pris på dine prestasjoner?

Legger du merke til dine prestasjoner? Eller går du fra den ene oppgaven til den neste uten å stoppe opp?

Vi går gjennom en stressende hverdag med både skole, jobb, familie og sosialt liv. Det er et hektisk liv de aller fleste av oss lever om dagen, og vi er ikke alltid like flinke til å sette pris på det vi gjør. Nyter du hverdagen nok? Er du stolt av deg selv når du har gjort en god jobb? Gir du deg selv ett klapp på skuldra for dine prestasjoner fra tid til annen? Eller skal det alltid en enorm prestasjon til for at du skal kunne unne deg noe? Som en eksamen, en stor presentasjon eller et vellykket jobbintervju.

Det er lett å bli blind på prestasjonene sine i løpet av en dag, men i dag skal jeg fortelle dere at vi skal gi oss selv et klapp på skuldra, og da for langt mindre prestasjoner enn en eksamen eller et jobbintervju. Vi skal bli stolte av oss selv fordi vi satt på kaffetrakteren på jobb i dag tidlig med presisjon og detalj. Det ble den beste kaffen dine medarbeidere har smakt denne uken. Og vi skal være stolt av oss selv når vi gir en annen person ett kompliment i løpet av dagen. For det er ikke gitt at disse tingene utføres med presisjon, detalj og omhu. Ofte gjøres de på automatikk uten at det blir tenkt så mye på.

Det er disse små tingene vi skal begynne å legge merke til, slik at vi kan gi oss selv skryt for en jobb vel gjennomført. Slik at vi kan plotte inn et lite smil i munnkroken i løpet av en dag, for det har vi så absolutt fortjent. Ikke vær redd for å gi deg selv skryt for dine mindre prestasjoner. Det både føles godt og gjør andre godt. Det er bombesikkert at dette vil heve kvaliteten på livet ditt.

Legger ved dette bilde fordi det ga meg mye glede å snøre opp disse fiskene fra Atlanterhavet for et par uker siden.

Gi deg selv et klapp på skuldra for at du leste gjennom dette innlegget, for det viser at du legger ned en innsats for å bli en bedre versjon av deg selv. Det står det respekt av, og det kommer ikke av seg selv. Ønsker nettopp DEG en helt rå uke videre, full av kompliment og selvskryt!

– Bendik

Ig: Bendikgausetvik Fb: Bendikgausetvik

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<