Bli den beste deg

Home / Generelt / Velkommen

Velkommen

Hei og velkommen til hjemmesiden min.

Mitt navn er Bendik Gausetvik, 23 år gammel og er født og oppvokst i Molde. Jeg har nå bosatt meg i Tønsberg, der jeg studerer idrett, ernæring og helse ved Høgskolen i Sør-Øst Norge, Bakkenteigen. Jeg har tidligere tjenestegjort 1 år i luftforsvaret som vakt og sikring-soldat ved Forsvarets Operative Hovedkvarter på Reitan, Bodø. I tillegg har jeg tatt personlig trener utdannelse i Bali. Dette var ikke bare en utdannelse, men også en minnerik opplevelse for livet, som jeg anbefaler absolutt alle å ta fatt på.

Nå skal jeg altså prøve meg på oppgaven ved å drive min egen hjemmeside. Hovedmotivasjonen min bak å opprette denne siden er at den skal fungere som en blogg, en blogg som legger vekt på å fremme fysisk aktivitet og helse. Jeg har et mål og et ønske om å hjelpe flest mulig mennesker til bedre helse, og vet viktigheten av bevisstgjøring for å oppnå dette. Jeg ønsker derfor å dele min kunnskap og mine erfaringer for å gjøre andre bevisst på enkle grep som kan gjøres i hverdagen for å forbedre egen helse.

Jeg kommer til å poste innlegg om alt fra trening- og ernæringstips til generell fysisk aktivitet, sosial helse, mental helse og egne erfaringer. Dere vil få et innblikk i hverdagen min og mine rutiner, og jeg vil etter beste evne prøve å lære bort det jeg kan. Dere kommer også til å kunne finne meg aktiv på både instagram og snapchat.

Hold dere aktive, så skal jeg prøve å gjøre det samme. Jeg håper flere av dere finner dette interessant, og velger å følge meg i det jeg tar fatt på denne enorme utfordringen.

Ønsker alle en fantastisk dag videre!

Kommentarer

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

>> <<