Bli den beste deg

Home / Biografi

Biografi

Mitt navn er Bendik Gausetvik, 24 år gammel og kommer fra Molde. Er utdannet personlig trener og har en Bachelorgrad i idrett, ernæring og helse. Jeg har tidligere erfaring fra forsvaret der jeg tjenestegjorde 1 år ved Forsvarets Operative Hovedkvarter. I tillegg har jeg utdannet meg som personlig trener i Bali, noe som har gitt meg både livslange erfaringer, minner og ikke minst kunnskap om personlig trening. Per i dag er jeg bosatt i Molde, der jeg jobber på BRIS treningssenter, helsetjenesten for tiltak funksjonshemmede, og som skribent for en bedrift som heter Rehabspesialisten.

Jeg har et brennende engasjement for å hjelpe flest mulig til å bli den beste versjonen av seg selv. Det er dette jeg har ambisjoner om at denne bloggen skal bidra til. Jeg tenker å gjøre dette gjennom å dele mine egne erfaringer, som hovedsakelig bygger på kunnskap jeg har tilegnet meg opp gjennom årene. På denne bloggen kan dere forvente å få lese praktiske innlegg som skal gi dere de verktøyene som trengs for at dere skal kunne utnytte deres fulle potensiale.

Det hele startet for meg i militæret. Det var dette året jeg begynte å få skikkelig troen på meg selv. Jeg fikk innblikk i den mentale delen av personlig utvikling. Jeg var alltid på tåhev, ble konstant utfordret og lærte som en konsekvens av dette enormt mye. Jeg utviklet et sterkt driv for å lykkes, og var nå klar for å begi meg ut på en reise som kommer til å bli både lang og spennende.

Jeg ble valgt til leder for Sportskomitéen under min PT-utdannelse. Der hadde jeg ansvar for å arrangere ukentlige fysiske aktiviteter, treninger og turneringer for over 250 studenter. Jeg satt som tillitsvalgt de to siste årene under min Idrett, ernæring og helse-utdannelse, og har med det innhentet nyttig kunnskap og gode erfaringer som gjorde meg kapabel til å hjelpe og påvirke andres studiehverdag.

Ellers er jeg en treningsglad, svært positiv og ambisiøs person som elsker å snakke om livet, helse, trening, ernæring, utvikling og mye mer. Dersom dere har et ønske om å holde en dialog med meg finner dere kontaktinformasjonen min her.

Nevner igjen at grunnen til at jeg gjør som jeg gjør, er for å hjelpe flest mulig til å bli den beste versjonen av seg selv. Jeg har erfart effekten mental og fysisk trening kan ha, og vet at et liv har potensialet til å bli fantastisk mye rikere dersom disse utnyttes effektivt. Derfor er det hovedsakelig innlegg som tar for seg disse emnene jeg kommer til å fokusere på.

Jeg håper jeg kan berike hverdagen din med nyttig og helserik kunnskap, og at du i gjengjeld kan hjelpe meg med å spre budskapet, slik at vi sammen skaper et moment i hverdagen til mange!

>> <<